NÅR NÅTID MØTER FORTID - Drammenkunstforening

NÅR NÅTID MØTER FORTID

Søndag 17. september kl. 11.00 – 12.30

Velkommen til høstens første Barnas Kunstklubb søndag 17. september. Denne søndagen skal vi først se på noen utvalgte verk i Drammen Kunstforenings jubileumsutstilling “Når nåtid møter fortid”. I verkstedet ser vi hva som skjer når man skal lage en annens kunstverk til sitt eget. Ved hjelp av små utklipp, farger og pensler skal du endre et bilde slik at du får det akkurat slik DU vil.

Barnas kunstklubb er åpen for deg mellom 5 og 12 år. Klubben arrangerer spesialomvisninger og verksted.
Vi møtes 7 søndager i året kl.11.00 – 12.30 i Lychepaviljongen. Det koster kr 25,- per barn.
De voksne, som følger barna, får gratis entrè og kan gå i de mange utstillingene på museet,
eller nyte en deilig stund i vår hyggelige kafè i Lychepaviljongen, mens barna er på kunstklubb. Arrangør er Drammens Museum.

Foto: Drammens Museum