HØSTTILBUD - Drammenkunstforening

HØSTTILBUD

Spennende høsttilbud til medlemmene

4. oktober er det Daina Deksne Gundersen, Merethe Duvolt og Marius Dahl

som vil snakke om sin kunst, med utgangspunkt i aktuelle verk utstilt i Lychepaviljongen med utstillingen “Når nåtid møter fortid” .

Husk å holde av lørdag 14. oktober, da kunstforeningen feirer sitt 150-års jubileum på Austad gård. Vi kommer tilbake med mer informasjon om festen ganske snart.

Dette er programmet:

13. sept. kl. 18.00. ”Artist Talk” Lychepaviljongen. ”Når nåtid møter fortid”. Vi møter tre aktuelle kunstnere. Samtale.

18. sept. kl. 1800. Oppstart Croquis. Drammens Museum. 10 mandager til og med 20. november.

3. okt. kl. 21.00. Filmkveld Kinocity. I samarbeid med Drammen Filmklubb viser vi Stanley Kubricks “Barry Lyndon” (1975) som sesongens kunstfilm.

4. okt. kl. 18.00. ”Artist Talk” Lychepaviljongen. ”Når nåtid møter fortid”. Vi møter tre aktuelle kunstnere. Samtale.

14. okt. kl 1900. Jubileumsfest Austad Gård. Drammen Kunstforening 150 år.

7. desember kl 1800. Juleverksted, vin, gløgg, julesnadder, og utlodning av kunst. Drammens Museum hovedbygningen.

Håper å se deg på arrangementene.

Foto: DM/ Elin Eike Worren