KULTURKVELDER - Drammenkunstforening
290
post-template-default,single,single-post,postid-290,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

KULTURKVELDER

KULTURKVELDER

Denne høsten har vi også invitert tre intellektuelle kvinner til å holde foredrag på våre Kulturkvelder. Vi ser det som et av våre viktige samfunnsoppdrag at vi både har foredrag av dagsaktuell og historisk interesse. Vi ser også verdien av å sitte sammen i et fysisk rom skulder mot skulder og lytte til mennesker som kan lære oss noe eller få oss til å reflektere rundt emner som opptar oss. Arrangør er Drammens Museum.

 

Onsdag 27. september kl. 19.00

Nina Witoszek, forskningsleder for utvikling og miljø ved Universitetet i Oslo

Finnes det en nordisk humanisme?

Onsdag 25. oktober kl. 19.00

Denise Hagströmer, seniorkurator ved Nasjonalmuseet

Om modern design som bärare av mening

Onsdag 22. november kl. 19.00

Gro Steinsland, professor i religionshistorie ved Universitetet i Oslo

Norrøne myter, makter og historie

 

Foto: Drammens Museum